Breadcrumbs

Αποκριάτικος Χορός 2013

16 Μαρτίου 2013
00:00

Με χαρά σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια του Πατρινού καρναβαλιού, ο Σύλλογός μας διοργανώνει και φέτος τον Αποκριάτικο χορό του. Μια εκδήλωση που είναι και η τελευταία εκδήλωση του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και θα γίνει την τελευταία Παρασκευή των Απόκρεω στις 15 Μαρτίου, στον πολυχώρο ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ και σας περιμένουμε να γλεντήσουμε όλοι μαζί με το συγκρότημα του γνωστού μας Λυράρη Πέτρου Σαριδάκη στη λύρα-τραγούδι, Φλουρή Γιώργου στο λαούτο, Τζελεπόπουλου Χρήστου στην κιθάρα και Κάλλη Γεωργίας στα κρουστά.

Και ο DJ Κοτσώνης Παναγιώτης στο λαϊκό και αποκριάτικο πρόγραμμα της βραδιάς.

Στη βραδιά θα απολαύσουμε και τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου μας, σε κρητικούς παραδοσιακούς χορούς.

Γενική τιμή πρόσκλησης 20 ΕΥΡΩ. Στην τιμή της πρόσκλησης περιλαμβάνονται: πλήρες μενού, κρασί, αναψυκτικά και νερό, εκτός τις μπύρες.

Για την καλύτερη οργάνωση του χορού και εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, το αργότερο, μέχρι την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο τηλέφωνο του Συλλόγου ή οποιουδήποτε μέλους του Συμβουλίου.

Σας περιμένουμε με την παρέα σας και τους φίλους σας για μια αξέχαστη βραδιά.

Ενημερωθείτε ηλεκτρονικά για τα νέα μας.