Breadcrumbs

Εκδηλώσεις για την 143η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Μονής Αρκαδίου

08 Νοεμβρίου 2009
11:30

Ο Σύλλογός μας θα εορτάσει και φέτος την 143η επέτειο του ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής ΑΡΚΑΔΙΟΥ και σας καλούμε όλους να την τιμήσετε, με την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τα εξής :

• Κυριακή 8 Νοεμβρίου, και ώρα 09.30 π.μ. περίπου επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών, υπέρ των πεσόντων στο Ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου. Μετά την εκκλησία θα προσφέρουμε καφέ και ρακή στην αίθουσα του Συλλόγου.
  • Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Κρητική βραδιά στο κέντρο « Το Αρχοντικό της Ευτυχίας», Συνεστίαση - Κρητικό γλέντι με τους:
    Σαριδάκης Πέτρος Λύρα – τραγούδι,
    Επιτροπάκης Χρήστος Λαούτο και
    Χαρχαλάκης Χρήστος Κιθάρα.
    Τιμή πρόσκλησης: 25.00 €. Για τους Φοιτητές και Μαθητές : 20.00 €. Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, και Νερά, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της πρόσκλησης. Έναρξη προγράμματος 10:00 μ.μ.
    Σας περιμένουμε με τους φίλους σας και είμαστε βέβαιοι πως θα περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά. Παρακαλούμε όμως να μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 19.11.09, για καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης.
    Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Σύλλογός μας, μετά από σχετική απόφαση του Δ. Σ., θα βραβεύσει, όπως κάνει κάθε χρόνο, τα παιδιά των μελών του Συλλόγου που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο ή Λύκειο καθώς και εκείνα που εισήχθησαν σε ΑΕΙ. Γι’ αυτό παρακαλούμε τους γονείς, να προσκομίσουν στον Σύλλογο τα αντίστοιχα πιστοποιητικά, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.
Ενημερωθείτε ηλεκτρονικά για τα νέα μας.