Breadcrumbs

Απολογισμός και εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου

18 Μαΐου 2022
19:00

Μετά την βελτίωση των συνθηκών στο χώρο της υγείας και την άρση των περιοριστικών μέτρων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τα μέτρα που λαμβάνονται από την Πολιτεία, σας γνωρίζουμε ότι λήγει η θητεία του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου και μπορούν πλέον να ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα από το καταστατικό μας, σχετικά με τον απολογισμό του Δ.Σ., τον έλεγχο της Εξελεγκτικής Επιτροπής και την διενέργεια Εκλογών.

Μετά από απόφαση του ΔΣ, κάνουμε έκκληση προς όλα τα Μέλη:

• Να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και να βοηθήσουν τον Σύλλογο με τις ιδέες και τις προτάσεις τους.
  • Να θέσουν υποψηφιότητα για συμμετοχή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο,
  • Και να έλθουν οπωσδήποτε να ψηφίσουν

Α. Γενική Συνέλευση

Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

• Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια Εκλογών.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου, Δοϊράνης 11 – Αγ. Σοφίας, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00. Εάν όμως δεν υπάρξει απαρτία, που είναι και πιθανότερο, η Γενική Συνέλευση θα αναβληθεί για την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Συλλόγου.

Β. Αρχαιρεσίες

Η Εφορευτική Επιτροπή που θα εκλεγεί από την Γενική Συνέλευση θα διενεργήσει τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και ώρες από 09:00 έως 13:00 και από 17:30 μέχρι 20:00, στην αίθουσα του Συλλόγου Δοϊράνης 11 – Αγίας Σοφίας.

Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα υποβληθούν στην Εφορευτική Επιτροπή μέχρι την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 19.00.

Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοικτά κάθε βράδυ από Τρίτη 24 μέχρι Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα από 18:00 μέχρι 20:00.

Ενημερωθείτε ηλεκτρονικά για τα νέα μας.