Skip to main content

Breadcrumbs

Διήμερη εκδρομή: Λίμνη Πλαστήρα – Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Μετέωρα


18 Ιουνίου 2016
09:30

Ο Σύλλογός μας προγραμματίζει διήμερη εκδρομή για Λίμνη Πλαστήρα – Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Μετέωρα στις 18 και 19 Ιουνίου 2016.

Ο Σύλλογός μας προγραμματίζει διήμερη εκδρομή για Λίμνη Πλαστήρα – Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Μετέωρα στις 18 και 19 Ιουνίου 2016.

Για την συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

  • τον κ. Στέλιο Τσιμπλοστεφανάκη στο τηλ. 6977262643,
  • τον κ. Μανώλη Στεφανάκη στο τηλ. 6972692684, και
  • στα γραφεία του συλλόγου κάθε Τετάρτη 18.00 – 20.00.

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για κατοχύρωση της κράτησης είναι απαραίτητη μια μικρή προκαταβολή μέχρι 9 Μαΐου.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο GEORGADAS TRAVEL και εφόσον δηλωθεί η συμμετοχή επαρκούς πλήθους ατόμων.

Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο σε δίκλινο και τρίκλινο δωμάτιο 70,00 €. Επιπλέον επιβάρυνση μονόκλινου 20 €, κατόπιν δήλωσης, και εφόσον υπάρχει δυνατότητα από το ξενοδοχείο.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Την μεταφορά, ξενάγηση, και περιήγηση με το πούλμαν.
  • Μία διανυκτέρευση σε πολύ καλό ξενοδοχείο με πρωινό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 18/06 ΕΩΣ 19/06

ΗΜΕΡΑ 1η

Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 06:30 για Ρίο – Αντίρριο – Γαλαξείδι – Ιτέα, όπου θα πραγματοποιήσουμε μία στάση για καφέ και στη συνέχεια αναχώρηση για Χάνι Γραβιάς – Αλαμάνα – Λαμία – Δομοκό (πριν το Δομοκό θα πραγματοποιηθεί μια ολιγόλεπτη στάση). Συνεχίζουμε για Καρδίτσα – Μοσχάτο – Μονή Κορώνας. Εφόσον προλάβουμε ανοικτή την Μονή θα γίνει σύντομη επίσκεψη και συνεχίζουμε για την Τεχνητή Λίμνη Πλαστήρα, τόπο απίστευτης ομορφιάς και γαλήνης. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που μια ανθρώπινη παρέμβαση συνεργεί στη δημιουργία ενός φυσικού περιβάλλοντος τέτοιας απαράμιλλης ομορφιάς, που καθιέρωσε τη λίμνη ως έναν από τους πλέον διάσημους τουριστικούς προορισμούς. Θα καταλήξουμε στην περιοχή της Πλαζ Λαμπερού όπου θα έχουμε παραμονή για φαγητό. Μετά το φαγητό αναχώρηση για το φράγμα της λίμνης όπου θα περάσουμε την γέφυρα περπατώντας με τα πόδια και όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει διάφορα παραδοσιακά προϊόντα από τα μαγαζάκια της περιοχής. Στην συνέχεια με το λεωφορείο θα κάνουμε τον γύρο της λίμνης και θα καταλήξουμε στα Τρίκαλα όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η

Πρωινό και αναχώρηση για το Καστράκι Μετεώρων όπου θα έχουμε επίσκεψη στην Μονή Μεγάλου Μετέωρου και την Μονή Αγίου Στεφάνου. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στην Καλαμπάκα όπου θα έχουμε χρόνο για επίσκεψη στο περίφημο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών που θεωρείται αυτή τη στιγμή, αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα από τα καλύτερα μουσεία στην Ευρώπη με πλούσια συλλογή πτηνών και θηλαστικών καθώς και συλλογή με πάνω από 250 είδη μανιταριών, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ένα εικονικό δάσος. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος για φαγητό στην Καλαμπάκα ή στα Τρίκαλα εάν το επιθυμείτε ως καλύτερη επιλογή. Μετά από προκαθορισμένη ώρα αναχώρηση για επιστροφή στην Πάτρα με ενδιάμεση στάση.

Σημείωση Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος αν το κρίνει σκόπιμο χωρίς βέβαια παραλήψεις.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 70,00 €

Μονόκλινο κατόπιν ζήτησης και εφόσον υπάρχει διαθέσιμο επιπλέον χρέωση : 20,00€

Η παραπάνω τιμή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Την μεταφορά και περιήγηση με πούλμαν σύμφωνα με ανωτέρω πρόγραμμα
  • Τα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου – Ρίου και εθνικών οδών
  • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στα Τρίκαλα
  • Ένα πρωινό

Δεν περιλαμβάνονται: Ποτά, φαγητά, είσοδοι σε μουσεία και χώρους όπως η είσοδος για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μανιταριών και γενικά ότι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

ΠΡΟΣΟΧΗ Λόγω αυξημένης ζήτησης του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και συν ότι είναι μόνο για 1 διανυκτέρευση η εκδρομή, το ξενοδοχείο έχει προς το παρόν διαθεσιμότητα, το οποίο όμως θέλει οριστική επιβεβαίωση με προκαταβολή χρημάτων το αργότερο έως 9 Μαΐου.

Ενημερωθείτε ηλεκτρονικά για τα νέα μας.